Cellulite cups, zo werken ze

Als er één middel goed werkt tegen cellulite, dan is het wel het gebruik van cellulite cups. Deze behandeling is niet te vergelijken met een behandeling tegen cellulitis. Dit is namelijk een hele andere aandoening. Als het gaat over cellulite, dan gaat het over de lelijke putjes die in de huid van de benen en billen ontwikkelt door de jaren heen.

Veel vrouwen voelen zich heel ongelukkig door. Met de cups zijn massages te doen waarbij de huid vacuüm trekt en op die manier de klachten te verhelpen zijn. Dit kan daardoor veel goeds doen bij deze vrouwen.

Hoe helpt de massage?

Door te masseren kunnen de cellulite cups hun werk doen. Het is dan natuurlijk wel een gerechtvaardigde vraag wat de massage dan precies inhoudt? Dit is al meerdere malen onderzocht. Het is daarbij duidelijk geworden dat doordat de circulatie van het bloed die door de massage op gang komt veel goed gedaan wordt.

Daarmee kan de cellulite worden bestreden. Wat daarnaast ook goed opviel was dat de klachten steeds beter te behandelen waren met deze methode naar mate de vrouwen ouder werden.

Omdat een hogere leeftijd ook de kans op de sinaasappelhuid verhoogt, is dit natuurlijk een fijne wetenschap.

Goed opletten

Wat in ieder geval geldt bij de cellulite cups, is dat de bindweefselmassage wel op de juiste manier moet worden toegepast. Dat is een belangrijke voorwaarde om succes te boeken. Daarnaast worden een aantal veranderingen in de levensstijl voorgesteld.

enk bijvoorbeeld aan gezonder eten en meer bewegen. Daarmee kan het gewicht op een gezonder niveau komen. Aan de hand daarvan kan je dan de kans op succes met de massages ook wat vergroten. Het is immers vooral bij overgewicht zo dat er meer problemen ontstaan.

Laat je ook goed voorlichten over de techniek die nodig is voor de massage.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *